Begagnade Barnkläder

Här hittar du dem

Second Hand

Här listar vi second hand butiker för barnkläder som vi har hittat när vi själva letat efter bra mötesplatser mellan föräldrar vars barn vuxit ur sina kläder. Vi beskriver varje sajt med en kort informationstext.

Blocket.se

Blocket.se är en av Sveriges absolut största begagnat/secondhand marknader där man kan hitta mängder av prylar och kläder. Det är idag nästan standard att man börjar att leta här. Det som är bra med blocket är förstås att det finns mängder med alternativ samt att de har en väl utarbetad funktion för att handeln skall vara trygg.

Tradera.se

Tradera.se är minst lika stort som blocket och är idag ägt av ebay. Här fungerar det lite annorlunda då man här budar på annonserna. Det gör att du slipper förhandla priset på plats, det sköts via nätet helt enkelt. Även här finns det mycket second hand kläder för barn

Myrorna

Myrorna är frälsningsarmens second hand butiker som finns utspridda över hela Sverige. På deras sajt kan man inte sälja eller köpa online utan det bygger istället på att folk donerar gamla kläder på plats till dem, sedan går försäljningen till deras arbete. 

Barnsajten.se

Detta är ett av de första familjeforumen på nätet och även här kan man lägga in egna annonser. Du hittar dem här.

Lillagrodan

En nätbutik med second hand kläder - Gå till Lilla Grodan

Läs gärn också vilka som är de bästa nätbutikerna för barnkläder här.

Om skor och kläder

Vi rekommenderar också varmt att ni kikar in på den här sidan där man kan läsa mer om skor och kläder på nätet och vart man hittar bra nätbutiker med kläder.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.